Om Flightfinder

Flightfinder.se är en nordisk onlineresebyrå med fokus på förmedling av flygbiljetter till marknadens bästa priser. På vår hemsida finner du snabbt och enkelt de flygresor som passar dina behov, snabbast, billigast eller en kombination av båda. Vi är en del av Flygpoolen AB, med huvudkontor i centrala Stockholm. Genom moderbolaget har Flightfinder tillgång till de bästa flygpriserna med alla stora flygbolag, samt konkurrenskraftiga priser på hotell och hyrbi världen över.

Som resenär med Flightfinder kan du känna dig trygg - vi har ställt statlig resegaranti till Kammarkollegiet och innehar fullständiga IATA-rättigheter för att utfärda giltiga resehandlingar med de flesta flygbolag. För din trygghet samarbetar vi DIBS, Klarna och flera storbanker för att processa din betalning med den högsta säkerheten.

Flightfinder drivs av Flygpoolen AB med huvudkontor i Stockholm och som har en årlig omsättning på ca 800 miljoner kronor. Varje år reser närmare 200000 resenärer till destinationer i hela världen genom Flygpoolen. Flygpoolen ägs i sin tur av den italienska resebyråkoncernen Uvet med bas i Milano. Uvet är den marknadsledande resebyrån i Italien med en årlig omsättning på mer än 20 miljarder kronor per år.

Varmt välkommen med din bokning. Flightfinder - Finding the best flights!
Mvh,
Patric Wagenknecht, vd.